DOS - hack website ( E Re )
Një tutorial për web-hacking

1.Hapni Internet Explorer dhe hapni faqen që doni ta hackeratni.
Mbani në mend faqen

2.Në menynë kryesore të ''Internet explorer'' klikoni tek VIEW pastaj
SOURCE.

3.Këtu duhet të keni njohuri për HTML.Shikoni nëpër të dhe gjeni
ku shkruan PORT#

4.Pasi ta gjeni hapeni COMMAND PROMPT (start>>run>>cmd)
shtypeni Enter.Pastaj shkruani TELNET (faqen që doni të hackeratni)
dhe (port#).

5.Shtypeni Enter dhe do të shkruan CONNECTING dhe do ta
hackeratni faqen pasi të gjeni disa të dhëna per faqen (nuk mund të
bëhen publike për shkak të keqpërdorimit).Pasi të gjeni ato të dhëna
mund të bëni qfarë të doni me faqen.


Sukses !


     WwW.Argetohu-ks.page.tl
Nje faqe qe asnjeher nuk do ndalet !
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289598 visitors (1419352 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free