Edhe Ju Hackni Weba!.

Shkojm :

E qelum programin po dohet ta nalni anti virus sit keni dhe dhe tnai shkojm...

File > Open dhe e qesum listen qe ekini ne rar

Tani shkojm Options > Set messenge ( e qesum inexin ton ) por e klikojm Html Code aty edhe e qesum indexin

si psh une temin :

<html><head>


****** content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type"><title>
HaCKeD ! ! ! (( Stricker's )) </title></head><body style="color: rgb(255, 255, 255); background-color: "white" vlink="white">
<div style="font-family: Verdana;" align="center">

</BODY>
<p align="center"><font color="Red"><span style="font-size: 30pt"><b>HACKED !!!</b></span></font><br>
<img border="0" src="WWW.AST-CREW.INFO" width="450" height="450"></a></p>


<p align="center"><font color="black"><span style="font-size: 15pt"><b>BE CAREFUL NEXT TIME !!</b></span></font><br>
<p align="center"><font color="#0289fe"><span style="font-size: 15pt"><b>Hacked By Unix </b></span></font><br>

<p align="center"><font color="orange"><span style="font-size: 10pt"><b> For All Muslims </b></span></font><br>

</html><head>


Tani shkojm apet Options > Set extension / dir dhe ja lojm qysh po dojna mija lon ati webit qe po dojna me hack ne fund une pija lo /force.html

Tani Klikojm Scan / Exploit

Programi webat vet i Gjen ju vetum pijeni qajen ngoni muzik dhe tani ju dalin wbeat cilat ekan at biru.

WwW.Argetohu-ks.page.tl Vend i Te gjithave!.

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419595 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free