Instalimi i Linux Debian në Windows new !

 

Ky është një mësim se si të instalojmë Linux Debian (një shpërndarje mjaftë e përdorur nga Linuxi) në Windows.Së pari shkarkojmë këtë file në vazhdim:

Kodi:
http://www.2shared.com/file/4526098/fd8b540/debian.html
Kodi:
http://rapidshare.com/files/177040397/debian.zip.html

*Pa password!

Ekstraktojeni dhe hapeni.

Pastaj ndiqni hapet në vazhdim:

Zgjedhni gjuhën, dhe shtypni OKShtypni PAJTOHEMZgjedheni të dytën dhe shtypni TJETRIZgjedhni të parën dhe shtypni TJETRIPRISNIPasi përfundoi shtypni MBYLLEShtypni OK

Imazhi eshte ridimenzionuar. Kliko ne kete linje per te pare dimenzionet origjinale.


Shtypni YES dhe pc (kompjuteri) juaj do të restartohet pastaj kur ju ndezet ju kërkon të zgjedhni sistemin operativ ju zgjedhni Debian dhe aty do ti keni disa pika të vogla gjatë përfundminit të instalimit të sistemit operativ Linux DebianWwW.Argetohu-ks.page.tl Ketu gjithqka gjindet!

 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280969 visitors (1398006 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=