Lidh 2 pc me nje modem te ipkos!!

Fillimisht per te realizuar kete tutorial ju nevojiten keto produkte: CC Proxy Server
qe mund te merrni ketu Trial-per 2 PC( nuk ju nevojitet full programi ) Micro HubKabllo per lidhjen e internetit.

Fillimisht shkarkojm CC Proxy Server.

Tash na hyn ne pune Micro Hub, Kablla e cila del nga WebStar ( shiko ne foto , nga porti nr.4 ):

Pra kablloja e cila del nga porti nr.4 nga WebStar ne fotografin me lart hyn ne Hub si ne fotografin e meposhtme

 

Ne fotografin me lart Micro Hub eshte i rendituri i dyti, ne portet e mebtura te hapura do te konektojm PC tjera ( ne kete rast PC e 2).Me nje kabllo te thjeshte sikur ajo qe konekton WebStar me Micro Hub lidhim 2 PC qe deshirojm ti konektojm. Tashme i kemi lidhur 2 PC ne nje Modem te vetem.

Tash do te kryejme punet me software.Fillimisht instalojm CC Proxy Server. Per te pasur mundesi per konektim ne 2 PC vendosni subnet mask, nese nuk dini si atehere mund te mesoni ketu.

Njerin PC do ta zgjedhim si PC kryesor dhe do ta quajm PC1. Instalojm CC Proxy Server ne te 2 PC.Ne te 2 PC vendosim ne Local Area Connection nje IP te njejt p.sh.: 162.0.0.1.Tash lancojm CC Proxy Server dhe fillojm punen ne 2 PC ne te njejten koh. Ne PC e 2 interneti normalisht qe do te jete dukshem me i ngadalshem se ne PC1 por mundsia per te zbuluar qe jeni duke e perdor internetin ne 2 PC eshte minimale

WwW.Argetohu-ks.page.tl emer qe nuk harrohet leht sikur naj qikes kur e doni a ja harroni emnin huahauhauha !

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419487 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free