M e ba Test Shpejtsin
Me bo test Shpeiitsin e download e edhe t upload
Hyni ne kete faqe dhe per ta testuar shpejtesin e downloadit dhe uploadit kliko ne START, pastaj e zgjedh Kontinentin ne cilin je psh. EUROPE, pastaj ajo automatikisht te tregon sa e ki downloadin, uploadin dhe te tregon e eshte i mire apo jo.Kodi:http://bandwidthplace.com/speedtest/

www.argetohu-ks.page.tl ketu gjithqka gjindet emer qe sharrohet let mesojuani edhe te tjerve!!!
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280970 visitors (1398067 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=