MeSo Të FuTiSh ProXy Ne IRC new!!!

• Tutorial: Perdorimi i proxyt ne mirc
• Postuar nga : Dj_PiRoMaN
• Web: www.khg-crew.ws
•Postuar me 9.11.2007
-----------------------------------------------

MeSo Të FuTiSh ProXy Ne IRC...!

Çka është proxy

Proxy është thjesht IP e rrejshme e cila të mundëson të bëhesh anonim

Ku Të Gjejmë Proxy???

Mjafton te kërkojshë në www.google.com ke sa te duash

por unë zakonisht i mar nga këtu

Çdo 2 orë ke proxy të tjera zgjedhim proxy Psh une e zgjedh 1 Sock 5

Ja këtë:85.172.72.133:39361

Shkojmë Hapi #1 Hapim mIRC nëse nuk e keni të instaluar ateher shkarkone kettu

edhe shkojmë lart tek Options

Pastaj Tek Firewall

Pastaj Zgjedhim Mënyrën e lidhjes së proxy une e mar sock 5 pasi zgjodha me lart proxy-n 85.172.72.133:39361

Dhe shtypim ENTER/OK/

Pastaj në status i japim komandën --> /firewall on dhe proxyn psh tek rasti im i vjen --> /firewall on 85.172.72.133:39361

Dhe Pastaj proxy duhet te ndahet.Çdo herë porti duhet të dalë në fund dhe të fshihen : (dy pikat e fundit)
Si Në FoTo:

Pastaj duhet që të lidhesh në server...!
psh. /server irc.albasoul.com
Pasi të lidhesh duhet që në status të konfirkojsh IP tënde dhe të vërtetohesh se me të vërtet je me proxy

Ose më mirë e bën /query Dj_PiRoMaN edhe //say $$ip ose //echo -a $$ip

Edhe nëse aty të shfaqet proxy të cilin në fillim e ke kopjuar dije se je me proxy

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419479 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free