Mesim Per Html
Ja Edhe Disa Mesime PEr HTML Per Fillestar. Shenjat ose komandat qe perdoren ne perpunim dhe formimin e nje faqeje ne HTML,NE ANGLISHT (TAGS) ... Definicion dokumentin n? HTML, ky tag duhet t? shkruhet n? ?do fillim dhe p?rfundim t? dokumentit ... Titulli i dokumentit ... Koka e dokumentit ... Trupi i dokumentit .... per te cilessua nje fjale ose nje fjali ne nje text.

....

text me germa te medha dhe i gjere(perdoret me shume ne krye te nje faqeje

....

....

....

....
....
text i vogel germat me prane ... Texti m? i trash? ... Tekst n? italik? ... Tekst i n?nvizuar ... Ndryshon llojin e shrimit ... Madh?sia e shkronjave ku X ?sht? nj? vler? prej 1 deri n? 7 ... Tekst me ngjyra ku ..... ?sht? emri i ngjyres qe deshirojme ... Teksti me shkronja m? t? m?dha ... Teksti me shkronja m? t? vogla
...
Centron ?do element q? ?sht? n? k?t? tag ... Teksti n? formatin "kod?"
...
Paragraf

...

Paragraf me hapsir? ... Llojin e shronjave ... Tekst i pjerrur ... texti levizshem majtas-djathtas

....

per shkrim te rradhitur

....

per shkrim te rradhitur ne te djathte

....

per shkrim te rradhitur ne qender
....
shkrim ne qender .... kur shkruajme nje text edhe nje fjale te caktuar duhet ta theksojme (ndryshon menyren e shkrimit ne krahasim me pjesen tjeter te tekstit) .... po keshtu dhe kjo komand per te cilesuar nje fjale me shkrim italian(lloj shkrimi) po keshtu kete koman mund ta perdorim ne filim te nje teksti per te cilesuar menyren e shkrimit qe do perdorim gjate tekstit. .... perdoret gjate shkrimit te nje dokumenti dhe nje fjale te caktuar e zhvendos pak me poshte se fjalet e tjera ne resht .... perdoret gjate shkrimit te nje dokumenti dhe nje fjale te caktuar e zhvendos pak me me larte se fjalet e tjera ne resht
,, perdoret per formatim texti,ose kur texti ka ekuacione(There's the 
 tag, it stands for "preformatting" it's mostly 
used for displaying code, math equations, stuff like that, you'll see how it looks when you try it out for yourself. 
It's a nice little tool. I like to just use basic tags, and then I like to touch it up with textual tags later on.) 

 ,perdoret kur ne nje shkrim ose ne nje faqe do tregojme nje kod 

 keyboard input;,  teletype text; sample text ; computer variable text; can be useful tags. 
They're not used often, but they're good to know about, if you're serious about HTML;dhe keto komanda(ose shenja,tags ne anglisht 
kan te njejtin funksion me shenjen(tags) . 

 
 

AL 

KS komandat(tags)..;perdoret per te bere shkurtesa n? faqen tuaj,por ata qe do shofin faqen tuaj mund te punojne mbi kete shkrim. (You can use this to create text, but then people can see the abbreviation when then have hover their mouse over it, it can work the other way around, as well. ) ..... kjo komand(tags)ka pak humor nje text kur dikush e lexon faqen eshte mbrapsh i shkruar(provojeni qe ta kuptoni)lol
....
per te cituar nje text ne HTML po keshtu dhe kjo shenje per citim te vogel(
this will quote the text in HTML, try this out. If you want to quote someone on something, just use the
tag and don't forget to end it by
There's also a tag for "short quotes," try it out. ) .... .... perdoren te dyja bashke keto shenja(tags),kur duam te bejme rregullim ne nje text (ose kur hidhni nje shkrim ne forum dhe nje fjale eshte gabim) ( creates some interesting HTML and inserts the correction of the ; eshte mire qe te perdoret kjo shenje (tags)para shkurtesave qe vihen ne faqe kjo ndihmon ne makinat e kerkimit , e ne brosuer(It's good to the tag before acronyms, search engines will pick up on this, spell checkers will, even browsers, it's just proper HTML is all. ) Shenjat: <<< definition eshte me mire per punen tuaj te perdorni stylesheets (???) qe te krijoni webfaqe sa me te pasura dhe te fuqishme(The tags: <<< definition are all optional, it might be better to use stylesheets to create richer text rather than use these tags) Disa nga shenjat me delikate te perdoruar beni thjesht nje kopy dhe save si index.html ketu; Emphasized text
Strong text
Definition term
Computer code text
Sample computer code text
Keyboard text
Variable
Citation po keshtu dhe disa shenja ketu; Here comes a long quotation:
This is a long quotation. This is a long quotation. This is a long quotation. This is a long quotation. This is a long quotation.
Here comes a short quotation: This is a short quotation.

Note: With the blockquote element, the browser inserts line breaks and margins. The q element does not render as anything special.

www.argetohu-ks.page.tl ketu gjithqka gjindet!!!
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419523 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free