Meso si me hacku ni wep!! new :p
Hackoni weba

Qe ktu e keni tuton se si te Hack-ni web-a


Ja pra ktu nje tutose si me hack web

Se pari nese keni mundesi do te ju nevojtitet ni unix,nese nuk keni munedi qe ta keni uxin ateher bon edhe pa te
Por gjithsesi ju nevojitet ni Wingat adres dhe nje Shell acount

wingate është adresa në të cilen
gjendet një program i vogël që i përngjan shum proxy-s. Egzistojnë shum wingate të konfiguruara dobët dhe
kjo mund të shfrytzohet për të u arijt një lloj anonimiteti.Anonimitetin e mbini duke u lidhur
përmes telnet klijentit.Më vonë ju spjegoj për këtë.

Shell Acount

Kjo është si një faktur në ndonjë kompjuter i cili shërben për të shfrytzuar at kompjuter me shërbimet e saja ,por me privilegje të caktuara.është e qart për
Dhe do të keni nevojë për një port scanner.Ky asht pra nji programi që i shiqon portet e hapura në ndonjë kompjuter.
Portet janë si dyer përmes të cilave lidhesh me ndonjë kompjuter dhe ia shfrytzon shërbimet.P.sh eshte i hapur porti 21 ne dim se pc ka ftp

Qka eshte Unix


Unixi është një sistem shum shfrytzues.Kjo do të thot se shum shfrtytzues mund të sherbehen me te njejtin sistem operativ.
Egzistojnë servise që japin pa pages "acount" në sistemet e tyre.Njera nga këto është psh. http://www. luxadmin.org
Kur e merni accountin ketu mund ta shfrytzoni unixin ,por normal nuk osht me full opsione
dhe do të ju lejojnë diku reth 50 MB.Kjo ju mjafton.Pra hyni në
luxadmin.org dhe e merni ni shell account. Ju ipet username dhe passwordi.Tani duhet të
telnetoheni në at shell account që të mund ta shfrytzoni.Pra së pari telnet në wingate

Kur të telnetoheni ju ipet prompti për login.Aty shkruani username dhe passwordin e juaj.
Kur të logoheni keni hyrë nëj shell accountin e juaj.

-DISA UNIX KOMANDE THEMELORE-


E tani për të ditur se në cilin direktorium gjendeni shkruani këtë komandë: pwd .Për të parë se cilat file i keni në
direktorium shkruani: ls -al
Për të mund me leviz nëpër direktoriume shfrytzoni këto komandë:
cd direktorium (me keëtë hyni në direktoriumin e duhur) ,cd .. (dilni nga direktoriumi).Për ta fshir ndonjë fil shfrytzoni këtë komandë:
rm file. Në rastë se dëshironi ti shlyeni të gjitha nga direktoriumi shkruani : rm *.*

GJETJA E INFORMACIONEVE MBI SITE


Qetu duhet me kuptu se ktu osht mas interesanti-Po ju spjegoj dy mënyra: E para është të telnetoheni në server në rastë se e keni të hapur telnetportint 23.Aty shkruen se cili është sistemi operativ.
-Mënyra e dytë është http://netcraft.com/
Hyni në këtë sitebdhe klikoni në link në të cilin shkruen "Whats that site running" apo diqka të ngjajshme.
Hyni aty dhe shenoni sajtin që ju intereson.
Aty ju ipen shenimet mbi sajtin.

Pastaj skanoni portet e hapura me programin port scanner.
Telnetouni në gjdo port dhe shiqoni se qka shkruen,cili është verzioni i programit,emrin....SHENONI TË GJITHA.
Kur ta kryeni kete do te keni mjaft informata mbi sajtin që mund te i shfrytzoni.


Klm 

WwW.argetohu-ks.page.tl vend Ku i gjeni te gjitha qe i kerkoni !!!
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419575 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free