Qka sherbejn programet e internetit!

Në këtë grup të programeve edhe pse është e vështirë të bëhet një përzgjedhje te saktë hynë kryesisht programet që bëjnë të mundshem rrjetin e internetit si dhe programet që shërbejnë për mirëmbatjen dhe përdorimin e internetit.
- Shfletuesit elektronik
- Intepretuesit elektronik
- Shërbyesit elektronik 


per fillestar wWw.argetohu-ks.page.tl

 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280971 visitors (1398204 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=