Qka sherbejn programet per pc: new!

Programet për PC janë programe elektronike të pershtatura në gjuhë të ndryshme elektronike që bëjnë të mundëshëm përdorimin e njehsorit vetjak [Ang.Personal Computer ne Shqip Njehsor(-sues) Vetjak] për qëllime të caktuara. Pragramet kryesore për një njehsor vetjak janë programet e Sistemet operuese si Windows, Mac, Unix etj. Këto programe vënë në "komunikim" pjeset elektronike (Hardware), parapregatisin (platformën) dhe veprojnë pamvarësisht nga ndonjë program tjetër. Përndryshe ende nuk ka ndonjë perzgjedhje shkencore të programeve elektronike, përpos që këto në teknoligjin apo në gjuhën programuese ndryshe thirren me një emër të përbashkët "software". 

wWw.argetohu-ks.page.tl qka nuk gjindet see!!

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289638 visitors (1419608 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free