Remote control i pc!!

Remote Control i PC-ës ne NetNO HACKING -- Nuk Ështe Hacking Asgjë Ky Program

Nëse Doni Të Kyqeni Tek nje Klient apo te Nje partner qe keni deshir per me i marrur Diq apo me
ja rregulluar Pc nese ka ndonje problem te Vogel Atëher ku program ju mundeson At She shum Thjesht !


Menjëher Merr KOntrollen E Nje Kompjuteri Kudo Në Net

Pamja e Ndar.
TeamViewer Mund Të Përdoret Gjithashtu edhe per Prezentim te Desktopit Te nje Partneti ne Internet
Shfaq dhe Ndan Softwari juaj,sikur Powerpoint prezentim etc


File Transfer, Chat and more
Transfer sKedaresh(Fjalla) chat Dhe Me Shum
Shpërndan Fjallat e Juaj,

Ndryshon Drejtimin Gjat punimit me Mledhje Team, Dhe shum sende përfshin ne TeamViwer

Përdorimi i lehet dhe i siguruar.
TeamViewer ështe nje Program me I njohur Dhe ka Zgjedhje per te Gjith

Instalimi :WwW.Argetohu-ks.page.tl!!!?

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419578 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free