Rrit Formatin e PC

Rritne PC

Shko Start
Run  Hin dhe 
e shkrun  Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
HARDWARE
DESCRIPTION
SYSTEM
CentralProcessor
ProcessorNameString 


WwW.Argetohu-ks.page.tl vend ku i mesoni te gjitha!...
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280969 visitors (1397994 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=