Rrit shpejtsin e shkarkimit?!!!

Së pari e hapim komanderin "RUN",pasi që të hapet shkruani "gpedit.msc" pa thonjëza.

Zgjedhim: Local Computer Policy pastaj Administrative Templates , Network , QoS Packet Scheduler dhe në fund Limit reservable bandwidth.

 

Pasi që të klikoni tek  Limit reservable bandwidth hapet kjo dritare :

 

Kliko Enabled , tash Bandwidth limit(%) ndryshoje nga 200.

Dhe në fund kliko Apply dhe OK,tash gjithqa është në rregull, dhe interneti juaj është më I shpejtë për 20%.

WwW.Argetohu-ks.page.tl vend i dijes dhe suksesit?!

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419480 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free