Si te Rrisim Shpejtesin e Internetit Per 20 %
 Si te rrisim shpejtsin e internetit  per 20 %?

 

Së pari e hapim komanderin "RUN",pasi që të hapet shkruani "gpedit.msc" pa thonjëza.

      

Zgjedhim: Local Computer Policy pastaj Administrative Templates , Network , QoS Packet Scheduler dhe në fund Limit reservable bandwid                                                                                                                                                       

Pasi që të klikoni tek Limit reservable bandwidth hapet kjo dritare :

Kliko Enabled , tash Bandwidth limit(%) ndryshoje nga 200.

Dhe në fund kliko Apply dhe OK,tash gjithqa është në rregull, dhe interneti juaj është më I shpejtë për 20%.


Kosova HackinG Center


WwW.Argetohu-ks.page.tl vend i te gjitheve...

 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280982 visitors (1398291 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=