Si te instalojm conter strike server ne rot!!
------------------------------------------------------------------ 
- Si Te Instalojm CS ( counter-strike ) Server Ne Root [ Linux ] -
------------------------------------------------------------------

Qka Na Duhet !!!


- Nje PC Te Instaluar Linuxin Dhe SSH Qasje ( access )

- Nje Root

- Lidhje Ne Internet ( se paku 100kb/s)

- 1-2 GB Hapsir

- HldsUpdateTool , NoSteamAuthEngines , AdminMod + MetaMod , StatsMe

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

E Krijojm Nje Vend ( folder ) Te Ri Ne Root Me Komanden :

mkdir /usr/hlds

Pastaj Kalojm Ne At vend Me Komanden :

cd /usr/hlds

Tash na vyn mi download programat qe na vyjn per server ...


- HldsUpdateTool - [ e shkrujm wget pastaj linkun e downloadit ]

wget http://www.steampowered.com/download/hldsupdatetool.bin

pasi t`kryhet e marrim tietrin :

- NoSteamAuthEngines

wget http://www.cstrike.ro/cstrike_files/engine.v15.tgz

tani tietrin

- AdminMod + MetaMod

wget http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/halflifeadmin/halflife-admin-2.50.60-linux.tar.gz

tani tietrin ..

- StatsMe

wget http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/statsme/statsme-2.8.3-cstrike.zip


====================================================================================


Pasi ti downloadoni keto me naLt , ktheheni ne /usr/hlds ...

Pastaj vazhdoim - shkruni keto commanda :


chmod +x hldsupdatetool.bin
./hldsupdatetool.bin


Pas ktyre komandave do te krijohet nje File i ri me emrin steam.-> Tani fillojm instalimin e serverit ...

Shkruni keto commanda :./steam -command update -game valve -dir .


Nese te del nje message qe eshte duke u ber naj update , shkruane apet commanden e mesiperme..

Kjo mund te ju marr koh ne baz te shpejtsis se internetit prej disa minuta deri ne ore .. 

Kur te kryhet ju deL ky message : HLDS installation up to date

====================================================================================


-> Instalimin e Counter-Strike Mod


Shkruani Keto Commanda :./steam -command update -game cstrike -dir .


Edhe kjo mund te vonohet ne baz te shpejtsis se internetit - kur te kryhet instaLimi ju deL ky message :


HLDS installation up to date

=====================================================================================-> Me Bo Serverin me PATCH Ne Menyr Qe Mi Pranu Lojtart Qe E Kan CounterStrike NoSteam
Serverin Me Patch Duhet Me Bo Me Kto Commanda :


rm -rf engine_amd.so
rm -rf engine_i486.so
rm -rf engine_i686.so
tar xfvz engine.v15.tgz

=====================================================================================


-> Konfigurimi i server.cfg File-tTek /usr/hlds/cstrike , e kemi server.cfg file-n te ciLin duhet ta hapim dhe ta editojm ...

http://ciki.h2.pl/cs/cmds.txt <-- si me i editu ..

======================================================================================


-> Instalimi i AdminMod

Downloadone Ne PC AdminMod dhe Bone Extract ( halflife-admin-2.50.60-win.zip ) ne Hard Disk.

Click dyher install_admin.vbs . Clickoni OK dhe zgjedhni C:HLDS. Pas ksaj zgjedhne cstrike Mod .


Kofigurimi Minimum i AdminMod


Shkojm ne : C:HLDScstrikeaddonsadminmodconfig


Hapne adminmod.cfg me WordPad edhe i editoni Keto :


- admin_balance_teams 0
- admin_bot_protection 0 
- admin_connect_msg  ( me kete nje mesazh shfaqet me1her si te hyjn lojtart n`Server )
- admin_cs_restrict 1 ( me kete muni me i kufizu senet gjat lojes )
- admin_debug 0
- admin_fun_mode 0
- admin_fx 1
- admin_highlander 0
- admin_ignore_immunity 1
- admin_repeat_msg ( me kete nje mesazh me ngjyr te gjelbert qe shfaqet qdo 3 minuta ne mes te ekranit )
- admin_quiet 0
- allow_client_exec 1
- password_field _pass 
- reserve_slots 2 
- reserve_type 0

Keto Te Tjerat I Leni Qysh jon !!!

=========================================================================================


-> Instalimi i StatsMe


Downloadone ne PC Edhe Extract ( statsme-2.8.3-cstrike.zip ) ne C:HLDScstrike. Shkoni Ne :

C:HLDScstrikeaddonsmetamod dhe hapeni plugins.ini me WordPad. Shtone kete rresht

ne fillim te file-t win32 addonsstatsmedllsstatsme_mm.dll ...

Shkoni ne C:HLDScstrikeaddonsstatsme dhe hapeni  statsme.cfg Ndrrone 

sm_menupassword prej r3wt me nje password tieter... 

Kur te hyni n`Loj , duhet me qel console-n edhe me shkru statsme_menu passwordi_nga_statsme.cfg.cfg

per arsye mi rujt ndryshimet e fundit ...

==========================================================================================


-> /Rank dhe /Top10


Hapeni  statsme.cfg  dhe ndryshone  sm_storebyauth  prej 1 ne 0.


==========================================================================================


-> Sigurimi i Serverit 


Per ta ber kete , shkoni C:HLDScstrike  dhe hapeni liblist.gam me WordPad. Ndryshone ku shkrun

secure prej 1 ne 0.

==========================================================================================


-> Lansimi/Fillimi i ServeritKthehuni tek /usr/hlds dhe shkruani keto commanda :


./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2


Per me lshu serverin n`ekran , at`her e shkruim kshtu :


screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 18 +map de_dust2


===========================================================================================


Tuto By :WwW.argetohu-ks.page.tl vedi i dijes dhe suksesit??
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289596 visitors (1419306 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free