Si ti bajm programet ne wb ne xp!!

Me se pari hapim notepad edhe qesim kete kod:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity
version="1.0.0.0"
processorArchitecture="X86"
name="CompanyName.ProductName.YourApp"
type="win32"
/>
<description>Your application description here.</description>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity
type="win32"
name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
version="6.0.0.0"
processorArchitecture="X86"
publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
language="*"
/>
</dependentAssembly>
</dependency>
</assembly>

 

Kete e ruajm si ‘vb6.exe.manifest’ pa thojza dhe e qesim ne direktoriumin ku gjindet VB…
Tani kur do te hapni VB-n gjitha programet do tju dalin ne stilin e XP..
Tani per te bere qe edhe programet tjera qe I ruajm ne si .exe me dal ne stilin e XP-s ne krijojm perseri ne manifest file si me pare qe kemi krijuar ‘vb6.exe.manifest’ por ne vend te vb6 e vendosim emrin si ja kemi ngjitur ne psh ‘ast-crew.exe.manifest’ edhe krejt fot dalin ne stilin e XP


wWw.Argetohu-ks.page.tl vend i suksesitt!! dhe i dijes normal :p !!!

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419571 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free