disa veti te html kush don
fillojme : ************AlbUNited********************** Autor:EN[d]RY Date:09.09.08 *********************************************** Basic HTML Tags Eshte shume e rendesishme HTML tags (apo shenjat e html) qe definojne ne krye,paragrafet dhe linjat e thyera. Rruga me e mire qe te mesosh HTML eshte te punosh me shembuj.Une kam krijuar nje HTML Editor shume te mire per ju.Me kete editor,ju mund te Editoni burimin e HTML code qe deshironi ju. Headings Headings eshte e definuar me

te

shembull.

definojme si me te madhin.

e definojme si me te voglin. Cito:

Kjo eshte nje kaptine

Kjo eshte nje kaptine

Kjo eshte nje kaptine

Kjo eshte nje kaptine

Kjo eshte nje kaptine
Kjo eshte nje kaptine
HTML automatically adds an extra blank line before and after a heading. PARAGRAFET Citoaragrafet jane te definuara me shenjen

Ky eshte nje paragraf

Ky eshte nje tjeter paragraf

HTML automatically adds an extra blank line before and after a paragraph. Mos harroni te mbyllni shenjen apo TAG.

Ky eshte nje paragraf

Ky eshte nje tjeter paragraf Shembulli me lart duhet te punohet ne shume shfletues,por mos u mbeshtetni ne kete.Verzioni i HTML nuk deshrion tju kapercej ju ne NDONJE shembull te perfunduar. Mbyllni te gjitha HTML elementet ne nje dhe perfundoni shembullin eshte nje e ardhme e proof way per te shkruar nje HTML.Nese rregulloni tjeter kod eshte leht per ta kuptuar(lexosh,shletosh) LINE BREAKS Cito:

This
is a para
graph with line breaks


or
Shume e me shume para se ju te shikoni
shenjen te shenuar keshtu:
Spese
tags nuk mbaron (se mbyllet shembull"tag"),kjo eshte nje nga rregullat en te ardhmen e HTML (XML bazohent ne XHTML),dmth te gjitha elementet duhet te mbyllen. Shkruaj nese don
eshte e ardhmja e proof way per te mbyllur (ose per te perfunduar) shenjen brenda ne hapjen e shenjes,e pranuar nga te dy si HTML po ashtu edhe XML. KOMENTET ne HTML Komentet si shembuj jan te futura si komente ne HTML surce code.Komentet duhet te shperfillen nga shfletuesi.Ti mund te perdoresh komente per te sqaruar kodin tuaj,te cilet mund te ndihmojne kur te editosh burimin e kodit pasa disa ditesh. Cito: Dalloje kur ty te duhet nje exclamation point after the opening bracket,por jo para se te mbyllesh bracked. Basic Notes - Useful Tips Kur ju shkruani nje HTML tekst,u kurre nuk mund te dini se si teksti mund te duket ne nje tjeter shfletues.Disa njerez kane pc te madh (ekrani) e disa te vegjel.Teksi do te formatohet cdo oje kur perdoruesi e rizmadhon dritaren.Kurre mos u perpiq te besh format tekstin ne editor i cili vjen nga linja te zbrazeta dhe hapesira ne tekst. HTML duhet te shkrutoje zbrazetirat ne hapesiren tuaj.Cdo numer ne zbrazetire numerohet si nje.Disa ekstra informacione: ne HTML linja e re numerohet ne nje hapeire. Pedor paragrafe te zbrazeta

per te futur blank lines eshte e habitshme apo involved.Perdor
si shenje dalluese ne vend.(por mos e perdor
shenjen per te krijuar ndonje list.Prit derisa ti te mesos HTML List.) www.argetohu-ks.page.tl ketu gjithqka gjindet!!!

 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289596 visitors (1419232 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free