hyr najkujt ne pc prej msn
Qe ni mnyr per mi hi ne pc dikujt prej MSN !!!


**kur je tu shkrujt siper lexon
**Actions**dhe posht asaj lexon
**Request Remote Assistance**klikon aty


Kur ta klikojsh Request Remote Assistance atii personi ja qet me bo accept edhe nese e pranon ti ja kqyr pc pa problem per ma shum kqyrne video teutorialin ne youtube veq shkon ne youtube e shenon REquest Remote AssistancE.
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280969 visitors (1397967 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=