krijo error me notepad
1.hapim notepadin
2.e shenojm ket:c =msgbox("kompjoteri juaj esht hackuar".0+16."error")
shkoni save as dhe e runi ne .vbs

e kom provu vet se sa i demshem o per pc....
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289596 visitors (1419238 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free