krijoni Rar file me password
Me krijimin e grades se re ne argetohu-ks.page.tl Uploader, besoj se shume prej anetareve nuk e dijn se si krijohet nje rar file me password.
Kete do ta mesoni shume shpejt ne baze te nje tutoriali qe e kam kriju une per te gjithe juve qe nuk dini si behet rar file me password!

1. Fillimisht, duhet ta keni te instaluar programin WinRar (SHKARKO PREJ KETU (http://www.rarlab.com/rar/wrar371.exe)), me pas e selektoni nje apo me shume file qe deshironi ti futni ne winrar, dhe veproni me tastin e djathte te mausit tuaj dhe do te ju shfaqet dritarja sikurse ne foton ne vijim

http://aycu17.webshots.com/image/39736/2001838929767382772_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001838929767382772)

Pas klikimit ne Add to Archive... ju shfaqet dritarja qe gjendet me poshte

http://aycu04.webshots.com/image/41763/2002651222607563338_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002651222607563338)

Sqarim per foton e dyte: pasi te klikoni ne Add to Archive, ju shfaqet pamja e mesiperme dhe ju klikoni fillimisht mbi Advanced, me pas ne Set Password dhe me pas e shenoni passwordin www.argetohupage.tl ose www.argetohu-ks.page.tl ne dy rubrikat e zbrazeta, klikoni OK dhe tani fajlli juaj eshte me passwordin e forumit me te mire ne trojet shqiptare WWW.argetohu-ks.page.tl

me respekt!! www.argetohu-ks.page.tl ketu gjithqka gjindet
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280970 visitors (1398105 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=