me ja hacku kompjoterin prej msn lool fare
per mi ja hacku kompjoterin prej msn veq me ja dit emnin e kompjoterit
qysh e ka si psh kas
shkojm kshtu
e hapun new tex
dhe ne te e shenojm
@echooff
tani ne rubriken e dyt
net user emni i kompjoterit si psh kas net user kas edhe qit kod *12345*
  ne rubriken e 3 ja shenojm psh kompjoteri jut u hacku ku po don me shku etj etj qa po don mi than besoj qi jom kan i kjart?

klm.
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280970 visitors (1398081 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=