nje menyr si te downloadojm video ne youtube vetem ne www.argetohu-ks.page.tl
Antart e nderuar kjo eshte nje metod e re per te shkarkuar Video nga YouTube.com/de.

Ky eshte Tutorial Per te shkarkuar Video nga YouTube nga Metoda mae re dhe ma e let ne bot.

Spari hyni ne www.vixy.net mandej vepron siq ne fotot ma posht.

1
http://img112.imageshack.us/img112/9782/spegimigp5.jpg
2
http://img112.imageshack.us/img112/3100/spegimi1pu1.jpg
3
http://img127.imageshack.us/img127/680/spegimi2qv2.jpg
4
http://img112.imageshack.us/img112/6171/spegimi3si4.jpg
5
http://img510.imageshack.us/img510/9956/spegimi4hj6.jpg
6
http://img127.imageshack.us/img127/8966/spegimi5ov0.jpg
7
http://img510.imageshack.us/img510/8521/spegimi6oc3.jpg

www.argetohu-ks.page.tl nje emer qe sja vlen te harrohet!!!
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280970 visitors (1398124 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=