si ta shpejtojm internetin
Si ta shpejtojmë internetin tonë për 20%

Mendoj qe Kjo metod eshte postu edhe me heret nga antaret e albineti por une e rifreskova edhe niher,,,,Së pari e hapim komanderin "RUN",pasi që të hapet shkruani "gpedit.msc" pa thonjëza.

http://img03.picoodle.com/img/img03/5/12/22/f_ecdf30a39c4m_dde25a9.jpg


Zgjedhim: Local Computer Policy pastaj Administrative Templates , Network , QoS Packet Scheduler dhe në fund Limit reservable bandwidth.

http://img36.picoodle.com/img/img36/5/12/22/f_f79ce834264m_cf62c21.jpgPasi që të klikoni tek Limit reservable bandwidth hapet kjo dritare :


Kliko Enabled , tash Bandwidth limit(%) ndryshoje nga 20 në 0.

Dhe në fund kliko Apply dhe OK,tash gjithqa është në rregull, dhe interneti juaj është më I shpejtë për 20%.


http://img29.picoodle.com/img/img29/5/12/22/f_3ae4ef9fdadm_dc13d85.jpg


Mos Harro te Thuash thnxx...
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419531 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free