si tja leshojm dikujt kameren pa e ba accept
me ja lshu dikujna kameren pa e pranu accept e downloadojm icq nuk e kam lingun per downloadim por kerkone ne google dhe e gjeni icq sherben me ja lshu dikujna kameren pa e pranu accept edhe se din qi pe kqyr bile ti e she kejt qa bon aii as se din aiit me te mira qe ni foto?
 
 
Advertisement
 
 
 
 
 
 
Sod ne faqen ton pati 280970 visitors (1398071 hits) Ne ket faqe
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=